Om os

Frigør ressourcer - overlad trygt bogholderi og administration til os!


Bogholderi-Billede-th

Vi håber at kunne hjælpe dig til at nå dine mål og give dig muligheden for at koncentrere dig om det, du er bedst til.

EMFI ønsker at være med til at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed ved at varetage dele af dit bogholderi og din administration - Ingen opgave er for lille!

Hvornår startede det?

EMFI blev etableret i 2000 og startede som en virksomhed, der fortrinsvis tilbød assistance indenfor marketing og sprog. Dette har dog siden hen ændret sig, og i dag tilbyder vi såvel bogføring, fakturering og regnskab i form af finansbogføring, debitor- og kreditorstyring, lønadministration, momsindberetning m.m., som administrative opgaver indenfor sprog og marketing, herunder hjemmesidetekster, brugsanvisninger, præsentationsmateriale, oversættelse, korrekturlæsning etc. til iværksættere og mindre virksomheder. EMFI består i dag af Tina Hubert samt en række tilknyttede freelancere, der er med til at sikre, at dine opgaver er i trygge hænder.

Målsætning

Vores målsætning er at være en troværdig og fleksibel leverandør af ydelser af høj kvalitet indenfor bogholderi og administration, der løbende tilpasses kundernes forventninger og behov, og vi ønsker til hver en tid at være på forkant med udviklingen indenfor vores forretingsområder.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til vores kunders tilfredshed og lægger stor vægt på gensidig tillid, fortrolighed, service og fleksibilitet. Vi arbejder effektivt og målrettet og sørger for løbende at holde os ajour med nye tiltag på markedet.


Navnet EMFI symboliserer måden, hvorpå vi arbejder:

Effektivitet
Vi arbejder struktureret og med stor effektivitet, og forstår fuldt ud vigtigheden i overholdelse af aftalte deadlines.

Motivation
Vi brænder for det, vi laver - motivationen er således helt i top.

Fleksibilitet
Vi har altid fokus på kundernes ønsker og behov - Fleksibilitet er således et vigtigt nøglebegreb i vores dagligdag.

Innovation
Vi søger løbende nye, effektive løsninger - innovation og evnen til fornyelse er derfor af stor betydning for os i vores arbejde.

Bogholderi-Om os - bog og lup